Konec ledna

Závěr pololetí se blíží a s ním také odjezd našich sportovců na hory. Ráda bych tedy nadcházející období shrnula do několika bodů.

1/ Skončilo nám plavání, vracíme se tedy k původnímu rozvrhu a děti budou potřebovat zimní převlečení na venek.

2/ V pondělí 31. ledna dostanou děti výpis z pololetního vysvědčení doplněný již tradičně dopisem paní třídní učitelky a na pololetní prázdniny si budou muset do pátku 4. února počkat.

3/ Ve čtvrtek 3. února proběhne v 15:30 pro rodiče dětí prvního a druhého ročníku schůzka k zimnímu pobytu na horách – budu se snažit zodpovědět všechny Vaše dotazy a v následujícím týdnu budu dostupná na e-mailu, případně telefonu. Po našem setkání proběhne třídní schůzka pro rodiče dětí prvního ročníků k právě ukončenému pololetí.

4/ V neděli 6. února odjíždí žáci 3. – 5. ročníku na svůj první pobytový „lyžák“. Protože stále trvá povinnost děti před zahájením výuky testovat AG testy a nepřijde mi vhodné toto zajišťovat u autobusu, chci Vás proto požádat o součinnost. Děti si přinesou školní AG testy ve čtvrtek domů, aby se mohly otestovat v prostředí domova a v případě pozitivity tak nebyly vystaveny dalšímu stresu.

Kateřina Mannheimová