Zimní pobyt v přírodě

Na horách s pár výjimkami mrzne, sjezdovky i běžecké tratě jsou připraveny a vše nasvědčuje tomu, že našemu zimnímu pobytu nestojí nic v cestě. Ráda bych Vás proto seznámila s jeho plánovanou podobou.

Zimní pobyt v přírodě s výukou lyžování proběhne v krásném prostředí těšínských Beskyd na horské chatě Studeničné, ve Skiareálu Mosty u Jablunkova, a to ve dvou termínech

  • od 6. do 11. 2. 2022 pro žáky třetího až pátého ročníku,
  • od 13. do 18. 2. 2022 pro žáky prvního a druhého ročníku.

Odjezd od školy v Žabni bude vždy v neděli v 9 hodin, návrat ke škole v pátek ve 14 hodin.

V obou termínech plánujeme pro děti výuku lyžování s možností volby mezi běžeckým a sjezdovým lyžováním. Pro běžecké lyžování disponuje škola vlastním vybavením, u sjezdového lyžování je zajištění výzbroje na Vás.

Výuka lyžování bude plně zajištěna našimi zaměstnanci, děti tak budou po celou dobu pobytu v kontaktu pouze s jim známými osobami. Jsme připraveni zajistit program také pro děti, které se ze zdravotních důvodů nemohou zúčastnit lyžařských aktivit a chtějí čas trávit společně se svými spolužáky na čerstvém vzduchu v krásném horském prostředí.

Přihláška k pobytu Vám byla zaslána emailem, označte prosím Vámi zvolenou variantu pobytu pro Vaše dítě a doručte do školy, případně zašlete emailem na reditelka@skolazaben.cz

Díky velkorysosti zřizovatele školy, tedy obci Žabeň, budou náklady na dopravu a lyžování hrazeny z příspěvku zřizovatele na provoz školy. Částka za pobyt hrazená Vámi tak činí 2700,- Kč a zahrnuje ubytování a plnou penzi pro Vaše dítě.

Platbu proveďte jednorázově pod VS dítěte na účet školy do 17. 1. 2022, případně ve dvou splátkách a to 1700,- Kč do 17. 1. 2022 a 1000,- Kč po skončení pobytu.

V případě jakýchkoli nejasností či dotazů volejte 722 661 122

Děkuji a přeji Vám úspěšné vykročení do nového roku.

Kateřina Mannheimová