Žabky na sněhu

Milí rodiče a příznivci našeho horského zpravodajství. Nic není stejné, nic se neopakuje, každý náš den je jedinečný. Žabeňských skokanů máme plné ruce a tak dnes nemáme z čeho přidat fotogalerii. Omlouváme se, zítra to určitě napravíme! Dnes tedy jen v textové podobě.

Skokani zalehli bez slziček téměř se slepicemi – první v 19:05, poslední 20:08. Ráno si ovšem ze slepic vzali příklad a část rozlepila víčka už před šestou. Vánočka, lupínky, párečky a hurá na svah a do stopy.

Azurová obloha a přimrzlá pista zafungovala jako slaný karamel – ne každý jej má rád. Po počáteční dřině jsme ovšem začaly sklízet naše ovoce -15 dětí vyjede na vleku, 12 s nich samostatně sjíždí svah a zítra už obé zvládnou všechny. Běžkaři vyrazili na Jablunkovský průsmyk a nebylo to nic s medem – namrzlá stopa je oříškem i pro zkušené běžkaře. Lyžaři zakončili své snažení jízdou na lanovce a na tolik očekávaném koňském povoze. Pro ochránce přírody přidáváme informaci, že koníci jsou pracanti z lesa a na tohle protažení svých těl v zápřahu se moc těší.

Čočková polívečka a kuře na paprice dobilo skokanům tak baterky, že byli až do tmy venku, už se chystáme na šunkofleky. Dobrou noc.